PROGRAMMA


Programma ‘De smaak van samenwerken’
Het programma wordt voor u op maat gemaakt, afhankelijk van de behoefte en/of vraag.


Voorbeeld programma:
Informeel ontvangst aan de bar.
Uitleg over het programma; werkwijze en doelstellingen van de kookworkshop.
Na een voorstelronde wordt het ‘menstype’ vastgesteld aan de hand van Belbin methode. (Een methode waarbij men uit gaat van verschillende persoonlijkheidskenmerken die de effectiviteit van een team bepalen).
Na het samenstellen van de teams wordt het koken voorbereidt volgens LEAN technieken; overleg over de werkwijze; welke ingrediënten gaan we gebruiken? Vervolgens gaan we over op het koken. Teamleden leren elkaar beter kennen en de randvoorwaarden voor een succesvol project zullen duidelijk naar voren komen.Gezamenlijk dineren waarbij informele contacten tot stand komen. De uitgevoerde processen (Vendor Rating) beoordelen we samen.
Borrel en evaluatie: aandacht voor gedrag en samenwerking. Wat er ging er goed, en wat juist niet? We bespreken oorzaken van eventuele verspillingen en mogelijke verbeteringen.
Het eindresultaat is dat u inhoudelijk geïnformeerd bent over het gevraagde thema. U zult ervaren wat de drijfveer is van de deelnemers en er voldoende draagvlak is gecreëerd om met elkaar samen te werken. Bekijk hier de Kookreatie trailer.


Bent u al lekker gemaakt? Neem contact met ons op!